روند بهبود اقتصاد و معیشت در داخل کشور دنبال شود
امام جمعه کوهچنار با اشاره به اینکه دولت باید روند بهبود اقتصاد و معیشت را در داخل دنبال کند، گفت: این موضوع از لحاظ روانی کارکرد اصلی تحریمها را از بین می برد.
به گزارش چنارنیوز، حجتالاسلام سید محمدعلی شهیم در خطبه های امروز نماز جمعه این شهرستان با اشاره به مذاکرات هستهای، اظهار داشت: آمریکاییها برای رسیدن بهاهداف خود تنها سلاح تحریمها را در دست دارند و از این طریق به دنبال رسیدن بهخواستههای خود هستند.
وی گفت: محوری که در موضعگیریهای هماهنگ کشورهای غربی بر آن تأکید میشود این است که گذشت زمان بیشتر بهدلیل پیشرفت بیشتر برنامه هستهای ایران ممکن است کار را بهجایی برساند که برجام دیگر حائز همان منافع توافق اولیه هم برای آنها نباشد.
خطیب جمعه کوهچنار با تاکید بر اینکه دولت انقلابی باید اقتصاد و معیشت را از مذاکره جدا کند افزود: دولت باید با انجام اصلاحاتی روند بهبود اقتصاد و معیشت را در داخل دنبال کند چون این موضوع باعث خواهد شد که از لحاظ روانی کارکرد اصلی تحریمها از بین برود.
حجتالاسلام شهیم بر ضرورت اصلاحات اقتصادی و لزوم فراهم سازی زیرساختهای آن تاکید کرد و گفت: در دولت جدید قرار است با تجدید نظر در روند گذشته، طرحی با هدف ترمیم قدرت خرید مردم به اجرا گذارده شود.
وی با بیان اینکه در طرح جدید قرار است بهجز «دارو» و «گندم»، ارز تخصیصی ۴۲۰۰ تومانی برای دیگر کالاها برداشته شود، افزود: اجرای این اقدام بدون در نظر گرفتن زیرساختهای آن میتواند مخاطرات زیادی داشته باشد.
حجت الاسلام شهیم همچنین به اما و اگرهای سوءقصد مشکوک به نخست وزیر عراق اشاره کرد و گفت: این مسئله و رخدادهای خونین جمعه گذشته در بغداد مشکوک و قابل تامل است.
خطیب جمعه کوهچنار ادامه داد: واکنش سریع برخی عناصر، رسانهها و گروههای غربگرا بهرخداد حمله پهپادی بهمنزل الکاظمی و متهمسازی گروههای مقاومت بهدست داشتن در این اقدام، موضوع دیگری است که ابهامات این رخداد مشکوک را بیشتر میکند، بهویژه اینکه اظهارات و اظهارنظرهایی از این دست در رسانههای منطقهای و بینالمللی نیز بازتاب گستردهای داشته است.
وی گفت: هرگونه ناامنی و بیثباتی در عراق بهطور قطع با منافع جریانهای سیاسی دلسوز و گروههای مقاومت که برای ایجاد امنیت در این کشور دهها شهید و جانباز تقدیم کردهاند در تضاد است.
امام جمعه کوهچنار گفت: یکی از مهمترین مؤلفههای تحقق تمدن اسلامی، فراهم آمدن زمینهها و شرایط زیست تمدنی یعنی تقویت حداکثری پیوندهای اجتماعی و عبور از فردگرایی افسارگسیخته است.
حجتالاسلام شهیم یکی از پیشنیازهای ورود بهمسیر تمدن نوین اسلامی، مقابله با فردگرایی عنوان کرد و افزود: وقتی صحبت از تمدن میشود، نزدیکترین واژه بهآن، فرهنگ است.
وی ادامه داد: این دو با یکدیگر سنخیت و هماهنگی دارند و اگر بخواهیم خیلی ساده بگوییم که چگونه فرهنگ بهتمدن تبدیل میشود؟ باید گفت که اگر راهی را در نظر بگیریم، فرهنگ ابتدای آن و تمدن انتهای آن است. در حقیقت تمدن نمونهی عالی فرهنگ است.
بیشتر بخوانید: زیلابی سکاندار فرهنگ و ارشاد کوهچنار شد