بهداشت و درمان

بازدید و نظارت مسئولان ستاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز از شبکه بهداشت و درمان کوه چنار

 این بازدید به منظور  رصد کردن روند انجام واکسیناسیون – پوشش واکسیناسیون کووید ۱۹ و اعتلای جایگاه شبکه کوه چنار در رانکینگ شبکه های استان در امر پوشش دهی واکسیناسیون کووید ۱۹ انجام شد.

ناظران ستاد دانشگاه شیراز در بدو ورود به شهرستان، مورد استقبال ریاست شبکه بهداشت و درمان واقع شدند.

این بازدید منجر به چندین نشست و جلسه با ریاست شبکه – کارشناسان ستادی  – فرمانداری و واحد های تحت پوشش شبکه شد.


 
محورهای نشست: 

  1. درصدهای واکسیناسیون تجمیعی شهری و روستایی به تفکیک
  2. ثبت ۱۰۰% سامانه ثبت واکسن
  3. تبادل نظر در خصوص مشکلات آماری و ثبتی واکسیناسیون
  4. در صد کلی افراد واکسینه شده
  5. بررسی سامانه سیب و تحلیل آماری مورد نیاز در مورد پیگیری ها و افراد واکسینه شده


 دکتر توانی در نشست دوم به جمع بندی مشکلات موجود پرداخت و نکات ظریف و کلیدی در گزارش گیری از سامانه سیب را با راهبر سامانه سیب مرور کردند.

او گفت لازم است که پوشش واکسیناسیون گروه های سنی به حد قابل قبول میانگین دانشگاه ارتقاء یابد.و با اشاره به نقش کلیدی معلمان و مدیران آموزش و پرورش در ارتقاء پوشش واکسیناسیون کووید ۱۹ دانش آموزان ، تعداد روزهای انجام واکسیناسیون را در ارتقاء پوشش واکسیناسیون آنها موثر دانست.

 ریاست شبکه بهداشت و درمان در همین راستا  عنوان کرد که با اقداماتی  که در اولین فرصت ایجاد می کند، پوشش واکسیناسیون کووید ۱۹ را به میانگین دانشگاه ارتقاء داده و شبکه بهداشت و درمان  را در رانکینگ شبکه های استان در جایگاه مناسبی قرار خواهد داد.

مهندس خسرو شریف زاده حضور مسئولان استان  را به عنوان فرصتی مغتنم از سوی مجموعه علوم پزشکی شیراز بیان کرد و ان را فرصتی مناسب جهت اعتلای موانع پیش رو در جهت رفع موانع تمهیداتی و تجهیزات و نیروهای انسانی مورد نیاز شبکه بهداشت و درمان بیان کرد.

مهندس شریف زاده موانع پیش روی شبکه بهداشت، و  لیست نواقص و کمبودهای موجود در پیشرفت روند واکسیناسیون را به تیم ناظر ارائه داد و از طرف دکتر لولیا قول مساعد برای راه اندازی یکی از مراکز روستایی در جهت افزایش پوشش واکسیناسیون و تامین تجهیزات لازم به زودی و مطرح نمودن در جلسات استانی دریافت کرد.

بیشتر بخوانید: نتیجه ایستادگی و اقتدار در برابر نظام سلطه از بین رفتن ضعف‌های موجود است

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا