به گزارش چنارنیوز، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کازرون در گفتگو با خبرنگار ما از عرضه و کشتار بهداشتی و شرعی تعدای دام زنده به مناسبت عید قربان با هماهنگی توسط شهرداری کازرون خبرداد و اظهارداشت: پذیرش دامهای قربانی از ساعت ۷ لغایت ۱۲ صبح است.
دکتر میلاد کاظمیان با بیان اینکه با ذبح دام نذری در کشتارگاه های دام، سلامتی و بهداشت را به خود و خانواده هدیه کنید، تاکید کرد: در هنگام ذبح دام حتماً از دستکش و عینک کار استفاده گردد و از ریختن خون دام در معابر عمومی خودداری نمایید.
وی تصریح کرد: از هرگونه تماس با انگل یا موجود خارجی روی پوست و پشم دام ( کنه کک و.. ) خودداری گردد و بعد از ذبح دام حتما محل ذبح شستشو و ضدعفونی گردد برای این منظور میتوان از ضدعفونی کننده های موجود در منزل مانند وایتکس و یا آهک باید استفاده گردد.
رئیس دامپزشکی شهرستان کازرون گفت: در هنگام ذبح مراقب باشید ترشحات یا خون حاصل از ذبح به داخل چشم و دهان وارد نشود و جهت قطعه قطعه کردن لاشه حتماً از دستکش و عینک کار استفاده گردد.
وی تاکید کرد: دام قربانی را در کشتارگاه و گوشت را ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری نمایید سپس با رعایت مسائل بهداشتی استفاده از دستکش نسبت به قطعه قطعه کردن گوشت و بسته بندی آن اقدام نمایید..
دکتر کاظمیان گفت: شماره تماس
0714 ۲۲۲ ۷۶۲۵
دامپزشکی شهرستان منتظر گزارشات و بازرسی شما است.