به گزارش چنارنیوز، یکی ازعلت های افزایش اعتیاد در هرجا میتواند دسترسی ساده به مواد مخدر باشد و فروش علنی موادمخدر در سطح شهر تقریبا راحت و ساده است.
در شهرستان کوهچنار از طرق مختلف با مواد مخدر مبارزه شده است و اینکه تاکنون موفق بوده یا خیر، جای سوال دارد؟
باید در بحث مبارزه با موادمخدر یک واکاوی دقیقی صورت گیرد به گونهای که بررسی شود آیا مبارزه باید صورت گیرد و اگر قرار است این مبارزه انجام شود، این شیوه مبارزه تاکنون چقدر اثر بخش واقع شده و مجازاتهای مدنظر نیز تاچه اندازه بازدارنده بوده است.
شوربختانه کشور در شیوه مبارزه با مواد مخدر مشکل دارد، نیروی انتظامی تلاش بسیاری برای مبارزه با مواد مخدر انجام داده و هزینه زیادی نیز در این مسیر پرداخت کرده اما نتیجه مطلوب به دست نیامده است به گونه ای که حتی نتوانستیم در شهرهای مثل قائمیه ودیگر شهرها موفق عمل کنیم.
اگر تنها نگاه مبارزهای داشته باشیم و مامور انتظامی را مکلف به پیدا کردن توزیع کنندگان و فروشندگان مواد مخدر کنیم، نخواهیم توانست عملکرد موفق و اثربخشی داشته باشیم.
دولت به تنهایی نمی تواند برای مبارزه با مواد مخدر به موفقیت چندانی دست پیدا کند و آحاد افراد جامعه باید در این زمینه سهم خود را به خوبی ایفا کنند تا زمینه مهار و کنترل آسیب های اجتماعی فراهم شود.
با نگاه و دانش دیروز نمی توان نوجوانان و جوانان امروز را برای فردا آماده کرد وچالش های جدید نشان می دهد که برای مقابله با بحران مصرف مواد مخدر نیاز به برنامه ریزی و نیروی متخصص بیشتر و کارآمد تراست.
تمرکز بر روی پیشگیری، درمان و اشتغالزایی در شهرستان کوهچنار میتواند راهکاری در کنار اینهمه مشکلات باشد.
شهرستان کوهچنار با جمعیتی حدود ۸۰ هزار نفر که از خیلی از شهرستان استان فارس جمعیتشان بیشتر است اما نیرو انتظامی آن با چارت اداری بخش اداره میشود از کمبود شدید نیرو رنج میبرد که امیدواریم با شهرستان شدن هر چه سریعتر این مشکل حل شود
ناحیه صنعتی که میتواند راهکاری برای حداقل ایجاد کننده اشتغال برای جوانان جویای کار در منطقه مطرح باشد نیز با وجود واگزاری و شروع به کار برخی سرمایهگذاران ولی برای تکمیل این واحدها و شروع به کار کامل آن هنوز راه درازی مانده است.
مطالبه عمومی مردم کوهچنار نیز در جلسه معارفه رئیس دادگستری و معرفی دادستان عمومی و انقلاب، مبارزه با پدیده شوم مواد مخدر در این دو بخش بود.
با توجه به وضعیت رو به گسترده آسیبهای اجتماعی و در خصوص مواد مخدر، خانوادهها و والدین نقش بسیار مهم و غیر قابل انکاری در بسترسازی پیشگیری از اعتیاد دارند و دستگاههای فرهنگی و مسوول در حوزه پیشگیری باید با تعامل اثر بخش با سایر بخش ها و از جمله تشکل های غیردولتی و گروه های فعال اجتماعی بیشتر به وظیفه خود عمل کنند.
انتهای پیام/